Skip to main content

Savršena koža je san mnogih žena i muškaraca, ali kako vreme prolazi, bore i znaci starenja postaju sve vidljiviji. Srećom, postoji rešenje koje će vam pomoći da povratite mladalački izgled – Reborn Cosmetics Ageless Day & Night Cream. Ova izuzetna anti-age krema kombinuje najnaprednije sastojke kako bi pružila sveobuhvatan tretman kože koji će je osvežiti, hidrirati i podmladiti. U ovom blogu, istražićemo na koji način Ageless Day & Night Cream deluje na kožu, kako se ogleda njen anti-age efekat, koji su njeni benefiti i prednosti.

Kako Ageless Day & Night Cream deluje na kožu?

Reborn Cosmetics Ageless Day & Night Cream je formulisana tako da pruži celodnevnu i noćnu negu kože. Ključni sastojci ove kreme su tetrapeptid-21, beta glukan, shea puter, jojoba ulje, skvalan, ekstrakt kakadu šljive, vitamin E i ekstrakt korena đumbira. Ovi sastojci su pažljivo odabrani zbog svojih jedinstvenih svojstava i sinergijskog delovanja na kožu.

Tetrapeptid-21 je inovativni peptid koji stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, čime poboljšava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Beta glukan, poznat po svojim hidratantnim svojstvima, intenzivno hidrira kožu i čini je glatkom i mekom. Shea puter i jojoba ulje dubinski hrane kožu, dok skvalan, prirodno dobijen iz maslinovog ulja, pomaže u očuvanju vlažnosti i elastičnosti kože.

Ekstrakt kakadu šljive, koji je bogat vitaminom C, efikasno neutrališe slobodne radikale i izjednačava ten. Vitamin E je snažan antioksidant koji štiti kožu od štetnih uticaja okoline, dok ekstrakt korena đumbira ima umirujuće i antiinflamatorno delovanje, smanjujući crvenilo i iritaciju kože.

Anti-age efekat

Ageless Day & Night Cream pruža svestranu anti-age negu koja se ogleda u nekoliko ključnih efekata na kožu. Prvo, krema smanjuje vidljivost bora i finih linija zahvaljujući ključnom sastojku –  tetrapeptid-21. Ovo je jedinstveni sastojak koji se koristi u kozmetičkim proizvodima i spada u klasu peptida i može se svrstati u signalne peptide.

Signalni peptidi su mali proteini ili peptidi koji imaju sposobnost da komuniciraju s ćelijama kože i aktiviraju određene biološke procese. Oni mogu poslužiti kao signal za ćelije da povećaju proizvodnju kolagena, elastina ili drugih proteina koji su ključni za zdravlje i mladost kože.

Tetrapeptid-21 je specifično dizajniran da stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, koji su važni strukturni proteini u koži. Kada se nanese na kožu, tetrapeptid-21 deluje kao signalni peptid koji komunicira s ćelijama fibroblasta u koži. On podstiče te ćelije da proizvode više kolagena i elastina, čime poboljšava elastičnost i čvrstinu kože.

Ovaj anti-age efekat tetrapeptida-21 čini ga dragocenim sastojkom u borbi protiv bora i znakova starenja kože. Povećana proizvodnja kolagena i elastina pomaže u smanjenju vidljivosti finih linija, bora i opuštene kože. Osim toga, tetrapeptid-21 takođe može doprineti poboljšanju teksture kože, čineći je glatkom, mladolikom i zdravom.

Benefit i prednosti Ageless Day & Night Cream

  • Celodnevna i noćna nega: Jedinstvena formulacija ove kreme omogućava njenu upotrebu tokom dana i noći. Ageless Day & Night Cream pruža sveobuhvatan tretman kože 24 sata dnevno, osiguravajući da vaša koža bude zaštićena i hidrirana u svakom trenutku.
  • Vidljivi rezultati: Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima kao što su tetrapeptid-21 i beta glukan, Ageless Day & Night Cream pruža vidljive rezultate u borbi protiv bora i znakova starenja. Redovna upotreba kreme može dovesti do smanjenja vidljivosti finih linija, poboljšanja elastičnosti kože i dobijanja blistavog, mladalačkog izgleda.
  • Intenzivna hidratacija: Shea puter, jojoba ulje i skvalan dubinski hidriraju kožu, čineći je mekom, glatkom i nahranjenom. Hidratantna svojstva kreme pomažu u očuvanju optimalne vlažnosti kože, sprečavajući suvoću i perutanje.
  • Antioksidativna zaštita: Ekstrakt kakadu šljive i vitamin E su moćni antioksidanti koji štite kožu od štetnih slobodnih radikala koji mogu prouzrokovati oštećenja kože i ubrzati proces starenja. Redovna upotreba kreme pomaže u očuvanju zdrave kože i smanjenju štetnih uticaja okoline.
  • Umirujuće i antiinflamatorno delovanje: Ekstrakt korena đumbira ima umirujuće svojstvo koje pomaže u smanjenju crvenila i iritacije kože. Ovo je posebno korisno za osobe sa osetljivom kožom sklonoj upalnim reakcijama.
  • Bez iritanasa i dermatološki ispitana: Ageless Day & Night Cream je pažljivo formulisana kako bi bila blaga i nežna prema koži. Kao rezultat toga, ne sadrži iritanse koji mogu izazvati nepoželjne reakcije ili alergijske reakcije. Krema je dermatološki testirana i pogodna za sve tipove kože.
  • Sinergijsko delovanje sastojaka: Ključni sastojci poput tetrapeptida-21, beta glukana, shea putera, jojoba ulja, skvalana, ekstrakta kakadu šljive, vitamina E i ekstrakta korena đumbira pažljivo su odabrani zbog njihovih komplementarnih svojstava. Kombinacija ovih sastojaka radi sinergijski kako bi pružila optimalne rezultate za zdravu i mladoliku kožu.
  • Svestranost: Ageless Day & Night Cream je namenjena svim tipovima kože. Bez obzira na to da li imate suvu, masnu, kombinovanu ili osetljivu kožu, ova krema će pružiti potrebnu hidrataciju, negu i zaštitu.

full ageless combo

Reborn Cosmetics Ageless Day & Night Cream je jedinstvena anti-age krema koja pruža sveobuhvatan tretman za savršenu kožu, smanjujući vidljivost bora, poboljšavajući elastičnost i hidrirajući kožu. Sa ključnim sastojcima poput tetrapeptida-21, beta glukana, shea putera, jojoba ulja, skvalana, ekstrakta kakadu šljive, vitamina E i ekstrakta korena đumbira, ova krema pruža sinergijsko delovanje koje daje izvanredne rezultate.

Benefiti i prednosti Ageless Day & Night Cream su brojni. Ona pruža celodnevnu i noćnu negu kože, obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, štiti od štetnih slobodnih radikala, umiruje i smanjuje iritaciju kože. Ova krema je dermatološki i zdravstveno testirana, bez iritanasa i pogodna za sve tipove kože.

Ukoliko imate normalnu ili kombinovanu kožu, preporučujemo da Ageless Day & Night kremu kombinujete sa Ageless Day Serumom, a ako Vam je koža zrelija ili suva, pored Ageless Day Seruma, možete uključiti i Ageless Night serum.