Skip to main content

U želji da našoj koži prižimo prirodnu negu koja je ujedno veoma efikasna u brobi protiv znakova starenja i očuvanju mladolikosti, naročito za dame koje imaju suvu ili zreliju kožu, kreirali smo kombinaciju proizvoda Full Ageless Combo. Često dobijamo i pitanja koje proizvode preporučujemo za dame koje prolaze kroz perimenopauzu ili menopauzu i suočavaju se sa promenama na svojoj koži koje su posledica promene nivoa hormona.

Reborn Cosmetics je brend koji shvata potrebe različitih tipova kože i promena koje utiču na našu kožu, a Full Ageless Combo set predstavlja savršenu simbiozu proizvoda koji se međusobno nadopunjuju kako bi očuvali mladolikost i sjaj suve ili zrelije kože.

Ovaj trio proizvoda, koji čine Ageless Day Serum, Ageless Day & Night Cream i Ageless Night Serum, donosi najbolje od prirode i nauke, kombinujući ključne sastojke koji revitalizuju, hidriraju i obnavljaju kožu.

Kombinacija ovih tri proizvoda u Full Ageless Combo setu nije samo efikasna za očuvanje mladolikosti, već je i posebno formulirana da odgovori na potrebe suve i zrele kože. Suva koža često zahteva dodatnu hidrataciju i negu, dok zrela koža traži proizvode koji će pomoći u obnavljanju i održavanju elastičnosti i čvrstoće.

Ageless Day Serum pruža intenzivnu hidrataciju i umirujući efekat koji suvoj koži donosi osveženje i blistavost. Snažni antioksidansi i hranljivi sastojci pomažu u revitalizaciji kože, dok istovremeno umanjuju pojavu finih linija i bora. Ova lagana formula brzo se upija, pružajući koži svežinu i sjaj tokom celog dana.

Ageless Day & Night Cream je bogata i hranljiva krema koja pruža dugotrajnu hidrataciju suvoj koži, istovremeno je hraneći esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima. Ova krema se lako apsorbuje, ne ostavljajući mastan film na koži, već je ostavljajući mekom i glatkom. Njena formula je posebno dizajnirana da hrani i obnavlja kožu tokom celog dana i noći.

Ageless Night Serum je moćna formula koja se fokusira na obnavljanje i regeneraciju kože tokom noći. Ulja koja su bogata antioksidansima i hranljivim sastojcima produbljuju hidrataciju i hrane suvu kožu, dok istovremeno podržavaju procese regeneracije i obnavljanja. Ovaj serum ostavlja kožu mekom, elastičnom i blistavom ujutru.Top of Form

Full Ageless Combo

Ageless Day Serum: Sinergija Snage Prirodnih Sastojaka

Prvi korak u jutarnjoj rutini nege kože počinje sa Ageless Day Serumom. Ovaj serum je pun moćnih sastojaka koji pripremaju kožu za sve izazove koje će tokom dana doživeti. Ključni sastojci poput dve vrste hijaluronske kiseline, ekstrata gotu kole, ekstrata korena đumbira, arnike, zobi, papaje, zatim proteina ječma, kao i argirelina – takozvanog prirodnog botoksa deluju u sinergiji kako bi hidrirali, umirili i revitalizovali kožu.

Niskomolekularna i visokomolekularna hijaluronska kiselina dubinski i površinski hidriraju kožu, dok ekstrakt gotu kole poboljšava teksturu i elastičnost kože. Koren đumbira i ekstrakt arnike deluju antiinflamatorno, umirujući eventualne iritacije i crvenilo. Ekstrakt papaje i zobi doprinose prirodnom sjaju kože, dok ječmeni protein i argirelin smanjuju pojavu finih linija i bora.

Ageless Day & Night Cream: Hranljiva Snaga Prirodnih Ulja

Nakon seruma, korak koji sledi je hidratacija uz Ageless Day & Night Cream. Ova krema pruža bogatu, ali lagano upijajuću formulu koja hrani kožu tokom celog dana i noći. Ključni sastojci poput shea maslaca, jojoba ulja, skvalana, ekstrakta ploda kakadu šljive i Tetrapeptida-21 donose optimalnu hidrataciju i negu, kao i stimulaciju kolagena.

Shea puter i jojoba ulje dubinski hrane kožu, dok skvalan održava njenu vlažnost i mekoću. Ekstrakt ploda kakadu šljive, poznat po visokom sadržaju vitamina C, pruža antioksidativnu zaštitu od slobodnih radikala, dok tetrapeptid-21 stimuliše proizvodnju kolagena, poboljšavajući čvrstoću i elastičnost kože.

Ageless Day & Night krema nanosi se i ujutru i uveče.

Ageless Night Serum: Obnova Tokom Noći

Poslednji korak u večernjoj rutini nege kože je Ageless Night Serum, koji donosi intenzivnu negu i obnovu tokom noći. Ovaj serum je bogat uljima koja hrane, regenerišu i obnavljaju kožu dok spavate. Ključni sastojci poput bademovog ulja, jojoba ulja, arganovog ulja, ulja susama, ulja lanenog semena, ulja semena crne ribizle i ekstrakta ploda kakadu šljive zajedno rade kako bi koži pružili dubinsku hidrataciju i negu.

Bademovo ulje, jojoba ulje i arganovo ulje hrane kožu esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima, dok ulje susama i ulje lanenog semena obnavljaju lipidnu barijeru kože, čineći je mekom i elastičnom. Ekstrakt ploda kakadu šljive dodaje antioksidativnu zaštitu, dok Tocopheryl Acetate, oblik vitamina E, umiruje i revitalizuje kožu.

Full Ageless Combo

Sinergija Za Očuvanje Mladolikosti

Kombinacija ovih tri proizvoda u Full Ageless Combo setu predstavlja potpunu negu kože koja ne samo da hidrira i revitalizuje, već i štiti od spoljašnjih faktora starenja. Sinergija ključnih sastojaka u svakom proizvodu deluje holistički, pružajući optimalnu negu koži tokom celog dana i noći.

Full Ageless kombinacija je idealna za suvu kožu jer pruža intenzivnu hidrataciju i hranljivu negu, istovremeno smanjujući pojavu znakova starenja i podsticaj za stvaranje novog kolagena. Za zrelu kožu, ova kombinacija proizvoda nudi holistički pristup nezi koji podržava njenu vitalnost i mladolikost.

Reborn Cosmetics je spojila najbolje od prirode i nauke kako bi stvorila proizvode koji ne samo da ispunjavaju očekivanja, već ih i prevazilaze. Full Ageless Combo set je više od samo kozmetičkih proizvoda – to je investicija u dugoročno zdravlje i mladolikost kože. Uz redovnu upotrebu ovih proizvoda, koža će blistati mladalačkim sjajem, pružajući vam samopouzdanje da zračite lepotom iznutra i spolja.