Skip to main content

U potrazi za rešenjem za osetljivu kožu, ljubitelji kvalitetne prirodne nege sada mogu da odahnu uz Reborn Cosmetics, brend koji pružaju holističku i delotvornu negu. U Reborn Cosmetics asortimanu ističu se Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream, kombinacija proizvoda SOS for Sensitive Skin koja predstavlja blagi, ali moćni pristup nezi veoma osetljive kože.

Ageless Day Serum: Snaga hijaluronske kiseline i prirodnih ekstrakata

Ključni sastojci Ageless Day Seruma deluju u harmoniji kako bi pružili koži sveobuhvatnu negu. Niskomolekularna i visokomolekularna hijaluronska kiselina udružuju snage kako bi hidrirale kožu na dubljem nivou, čineći je glatkom i punijom. Argirelin, poznat i kao „prirodni botoks“, deluje na smanjenje vidljivosti sitnih linija i bora, dajući koži mladolik izgled. Ekstrakti poput korena đumbira, arnike, papaje, gotu kole, zobi i proteina ječma obogaćuju formulu seruma, pružajući antioksidativnu zaštitu, umirujući efekat i poboljšanje teksture i tena kože.

Soothing Hydration Cream: Prirodna podrška za osetljivu kožu

U kombinaciji sa Ageless Day Serumom, Soothing Hydration Cream pruža dodatnu hidrataciju i umirenje kože. Ključni sastojci ove kreme su odabrani pažljivo kako bi se pružila najbolja moguća nega osetljivoj ili problematičnoj i oštećenoj koži. Alantoin i bisabolol smiruju iritacije i crvenilo, dok hidrolati ruže, nevena i aloe vera pružaju duboku hidrataciju. Ulja arnike, noćurka i boraga bogata su esencijalnim masnim kiselinama koje hrane kožu, dok mango puter dodatno omekšava i hrani kožu. Ekstrakti arnike i sladića dopunjuju formulaciju kreme svojim umirujućim svojstvima, čineći je idealnom za svakodnevnu negu osetljive kože.

Sinergija i benefiti kombinacije SOS for Sensitive Skin

Kombinacija Ageless Day Seruma i Soothing Hydration Cream predstavlja savršen spoj prirodnih aktivnih sastojaka i blagih formula, pružajući koži sve što joj je potrebno za zdrav i blistav izgled. Hijaluronska kiselina iz seruma dubinski hidrira kožu, dok alantoin i bisabolol iz kreme umiruju i hrane je. Ova sinergija delovanja rezultira u vidljivoj poboljšanju teksture kože, smanjenju iritacija i crvenila, kao i u osveženom i revitalizovanom izgledu kože.

Jedan od glavnih benefita kombinacije SOS for Senstive Skin jeste dugotrajna hidratacija koja koži pruža osvežavajući sjaj i elastičnost. Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ekstrakata poput korena đumbira i arnike, koža je zaštićena od negativnih uticaja slobodnih radikala, čime se usporava proces starenja. Takođe, redovna upotreba ovih proizvoda može dovesti do smanjenja vidljivosti sitnih linija i bora, ostavljajući kožu glatkom i mladolikom.

Ne treba zanemariti ni umirujuće efekte ove kombinacije na kožu. Posebno formulirani sastojci kao što su ekstrakti arnike, sladića i hidrolati ruže umiruju kožu, smanjujući crvenilo i iritacije. Ova nega je posebno blaga i prijatna za osetljivu kožu, čineći je idealnom i za svakodnevnu upotrebu.

Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream ne samo da pružaju hidrataciju, već su i efikasni u borbi protiv rozacee, ekcema, bubuljica i akni.

Za kožu sklonu rozacei i ekcemima:

Osobe koje se bore sa stanjima poput rozacee i ekcema često imaju izazove u pronalaženju proizvoda koji neće iritirati njihovu kožu. Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream pružaju blagu, ali efikasnu prirodnu negu koja neće izazvati dodatne iritacije ili pogoršati ove probleme. Sastojci poput alantoina, bisabolola, hidrolata ruže, nevena i aloe vere smiruju crvenilo i upale, dok hijaluronska kiselina hidrira kožu. Ova kombinacija proizvoda takođe ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo, pomažući u kontroli simptoma rozacee i ekcema.

Za masniji tip kože sklon bubuljicama i aknama:

Masnija koža sklona bubuljicama i aknama zahteva posebnu negu koja će kontrolisati lučenje sebuma i umanjiti upale. Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream savršeno odgovaraju ovoj potrebi. Sastojci poput ulja noćurka, boraga i ekstrakta arnike regulišu proizvodnju sebuma, dok antibakterijsko dejstvo ekstrakta sladića pomaže u suzbijanju bakterija koje uzrokuju akne. Takođe, regenerativna svojstva proteina ječma i ekstrakta papaje pomažu u obnavljanju kože, smanjujući vidljivost ožiljaka od akni i sprečavajući pojavu novih bubuljica.

Smanjenje crvenila i upala:

Uz antibakterijske i protivupalne sastojke, kombinacija SOS for Sensitive Skin takođe pomaže u smirivanju crvenila i upala na koži. Hidrolati ruže i nevena deluju umirujuće na kožu, dok ekstrakti arnike i sladića smanjuju vidljivost crvenila i upala. Alantoin i bisabolol dodatno doprinose ovom efektu, pružajući trenutno olakšanje osetljivoj koži.

 

Univerzalna nega za sve tipove osetljive kože

Reborn Cosmetics Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream predstavljaju više od samo proizvoda za negu kože – oni su prava mala čarolija za sve koji se bore s osetljivom kožom. Njihova blaga, ali moćna formula omogućava efikasnu negu koja ne samo da hidrira kožu, već je i regeneriše, umiruje i štiti od daljih iritacija. Sa svojim antibakterijskim, protivupalnim i regenerativnim svojstvima, ova kombinacija proizvoda zadovoljava potrebe svih tipova osetljive kože, pružajući im sve što im je potrebno za zdrav i blistav izgled.

Uzajamno delovanje ključnih sastojaka Ageless Day Seruma i Soothing Hydration Creama predstavlja srž njihove efikasnosti u pružanju holističke nege kože. Ovi proizvodi Reborn Cosmeticsa ne samo da deluju samostalno na kožu, već se i međusobno dopunjuju kako bi pružili sveobuhvatnu negu.

Antioksidativni ekstrakti:

Oba proizvoda sadrže niz antioksidativnih ekstrakata koji pružaju zaštitu od slobodnih radikala i spoljnih agresora koji mogu oštetiti kožu. Ekstrakti kao što su koren đumbira, arnike, papaje, gotu kola i zobi bogati su antioksidantima koji štite kožu od prevremenog starenja i oksidativnog stresa. Ovi sastojci takođe pružaju umirujuće svojstvo, smanjujući iritacije i crvenilo na koži.

Umirenje i hidratacija:

Soothing Hydration Cream donosi dodatnu hidrataciju i umirenje kože zahvaljujući sastojcima poput alantoina, bisabolola, hidrolata ruže, nevena i aloe vere. Ovi sastojci umiruju iritacije i crvenilo, dok istovremeno pružaju duboku hidrataciju koja održava kožu mekom i glatkom.

Antibakterijsko i protivupalno dejstvo:

Kada je u pitanju nega masnije kože sklone bubuljicama i aknama, kombinacija ova dva proizvoda pruža snažno antibakterijsko i protivupalno dejstvo. Ulja noćurka, boraga i ekstrakt arnike regulišu lučenje sebuma i suzbijaju rast bakterija koje uzrokuju akne. Ekstrakt sladića dodatno umiruje upale i smanjuje crvenilo, dok hidratantni sastojci održavaju kožu hidriranom i balansiranom.

Regeneracija kože:

Kombinacija proteina ječma, ekstrakta papaje i drugih regenerativnih sastojaka pomaže u obnavljanju i regeneraciji kože. Ovi sastojci podstiču procese obnove kože, smanjujući vidljivost ožiljaka od akni i revitalizirajući kožu. Ova kombinacija je odlična i u fazi oporavka nakon različitih tretmana lica, uključujući i laserske tretmane, jer ubrzava oporavak i obnovu kože, i smanjuje crvenilo i iritacije.

 

SOS for Sensitive Skin kombinacija koju čine Ageless Day Serum i Soothing Hydration Cream predstavlja savršeno rešenje za sve tipove osetljive kože, uključujući i one koje se bore s rozaceom, ekcemima, bubuljicama i aknama. Ova kombinacija proizvoda ne samo da pruža hidrataciju i zaštitu od iritacija, već i umiruje crvenilo i upale, te regeneriše kožu. Rezultat je zdrava, blistava i revitalizirana koža koja zrači zdravljem i lepotom.

Uz SOS for Sensitive Skin, Reborn Cosmetics donosi ne samo negu, već i rešenje za sve izazove koje nosi osetljiva koža. Ova kombinacija proizvoda pruža sveobuhvatnu negu koja vašoj koži daje sve što joj je potrebno da zablista u punom sjaju.